Més esport

Tsunoda, Redondo i Maristany sumen els primers ors per a la delegació catalana a Orà

Jocs Mediterranis.

La judoka lleidatana Ai Tsunoda (70 kg), l’atleta gavanenca Laura Redondo (martell), i la tennista barcelonina Guiomar Maristany (dobles) han certificat els tres primers títols en una jornada daurada per a la delegació catalana en els Jocs Mediterranis d’Orà.

Cronològicament, Tsunoda ha estat la primera a pujar al graó més alt del podi en vèncer per ippon en la final de 70 kg a la tunisiana Nihel Landolsi. En el seu camí fins a la final, la lleidatana s’havia desfet de l’eslovena Anka Pogacnik en semifinals i de la bòsnia Aleksandra Samardzic en els quarts de final. En el concurs de martell, Redondo ha hagut d’esperar a l’últim intent, fregant els 70 metres (69,97 m), per superar la turca Kivilcim Kaya Salman, 69,82 m en la quarta temptativa, i assegurar-se la primera plaça. Guiomar Maristany i la gallega Jessica Bouzas han completat un torneig magnífic de dobles, en què no han cedit cap set en tres partits. Avui s’han imposat a la parella de Malta, formada per Francesca Curmi i Elaine Genovese, per 6-3 i 6-2. En la sessió matinal, la barcelonina ja s’havia assegurat l’accés a la final individual en superar la tunisiana Chiraz Bechri, que s’ha retirat lesionada quan perdia per 6-0 i 3-1.

Bronze en waterpolo

En waterpolo, la selecció espanyola juvenil, amb onze jugadors catalans, ha guanyat clarament la pugna per la tercera plaça a Itàlia en vèncer per 16-8.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)