Futbol sala

El Barça fitxa el jove tanca Antonio Pérez per tres temporades

És el primer reforç del conjunt blaugrana, té 21 anys i arriba lliure del Jaén

El Barça ha fet el primer fitxatge per la propera temporada. Es tracta d’Antonio Pérez Ortega, de 21 anys i nascut a Jaén. Arriba lliure procedent del Jaén Paraíso Interior i firma amb el Barça per a les properes tres temporades, fins al juny del 2025. És un jugador defensiu, que pot jugar de tanca o d’ala-tanca, i que destaca per tenir un bon xut exterior i un bon toc de pilota. Antonio Pérez va debutar a primera l’any 2019, amb només 18 anys, fa quatre temporades en el Jaén, l’únic club on ha jugat fins ara com a professional i on va arribar de cadet.

Antonio Pérez és un dels joves jugadors estatals amb més projecció i s’ha consolidat com un dels millors tanques de la lliga. Ja ha debutat amb la selecció espanyola absoluta i va ser campió del món sub-19 a Riga juntament amb els blaugrana Povill i Nico. En declaracions als mitjans del Barça Antonio Pérez ha explicat: “Fitxar pel Barça és una passa endavant molt important en la meva carrera esportiva perquè és un orgull que és fixi amb mi el millor club del món i ja tinc ganes que comenci la temporada per aportar tot el que pugui i ajudar a aconseguir tots els objectius que ens marquem”. També ha comentat: “Sóc inconformista i auto-exigent de mena, i per això és un gran repte arribar a un club tan gran com el Barça que aposta pels joves i que sempre aspira a guanyar-ho tot, i a més tinc l’avantatge de conèixer molts jugadors de la selecció i així serà més fàcil integrar-me”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)