Futbol sala

El Barça fitxa Sergio González per les tres properes temporades

L’ala de Montcada torna al conjunt blaugrana i arriba provinent del Valdepeñas

El Barça ha fitxat a Sergio González per les properes tres temporades, fins al juny del 2025. L’ala de Montcada torna al conjunt blaugrana provinent del Valdepeñas en el que ha jugat les darreres dues temporades i s’ha convertit en un dels líder de l’equip subcampió de copa del Rei i semifinalista de la lliga.

Sergio González, de 25 anys i que arriba lliure, és internacional absolut i va jugar l’últim Mundial a Lituània. És un ala polivalent, molt físic, disciplinat tàcticament i molt complet en atac i en defensa. En l’última lliga va marcar 17 gols en 30 partits disputats. Va començar a jugar al FS Montcada, i es va formar com a jugador al Barça i a Les Corts UBAE. Després de guanyar la lliga amb el Barça B i debutar amb el primer equip fa cinc anys va marxar del club blaugrana. Ha jugat tres temporades en el Ribera Navarra i les dues últimes a Valdepeñas.

En els mitjans del Barça Sergio González ha explicast: “El Barça és casa meva i tornar era una de les meves aspiracions vitals perquè aquí es lluita sempre per guanyar i això és el més bonic que hi ha”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)