Futbol Americà

Cinquena victòria en cinc partits dels Barcelona Dragons en la lliga europea

Ha superat clarament per 41-7 l’Istambul Rams

Els Barcelona Dragons continuen intractables en la lliga europea i han aconseguit la seva cinquena victòria consecutiva en cinc partits. En aquesta jornada han jugat a casa, a Reus, i s’han imposat per un clar 41-7 a l’Istambul Rams en un partit que han dominat des de l’inici i amb molta claredat, i en el que han aconseguit anotar sis touchdowns. En el primer quart n’han anotat dos, però en el segon no han convertit el puny extra, i en el segon quart n’han fet dos més, arribant al descans amb un 27-0. En el tercer període han arribat dos touchdowns més que han deixat el partit sentenciat amb el 41-0. En el darrer període els barcelonins han baixat el ritme i l’Istalbul Rams ha anotat el seu únic touchdowns situant el definitiu 41-7 en el marcador.

La propera setmana els Barcelona Dragons tornen a jugar a casa i reben a un potent Viena Vikings que porta quatre victòries en els quatre partits que ha jugat.