Patinatge

Carla Escrich i Pau Garcia revaliden el títol estatal sènior en la modalitat de lliure

Carla Escrich (Caldes d’Estrac CPA) i Pau Garcia (AS Cunit) han revalidat el títol estatal sènior de la modalitat de lliure que s’han disputat a Santander. Carla Escrich s’ha situat en la primera posició en el disc llarg després de ser segona en el curt i s’ha emportat el títol amb 162.17 punts. Andrea Sílva (CP L’Aldea) ha acabat segona amb 159.55, superant molt ajustadament Clàudia Aguado (Ripollet CPA), que era primera després del disc curt i ha baixat al tercer lloc amb un total de 159.48 punts.

En la categoria masculina Pau Garcia, campió mundial i europeu, ha dominat completament i ha revalidat el títol amb 275.80 punts. La segona posició ha sigut pel càntabre Hector Díez (Alexmar) amb 222.53, mentre que el tercer lloc l’ha ocupat Ivan Pérez (Vidrerenc) amb 204.77.

En la categoria júnior Sira Bella (AS Cunit) s’ha emportat el títol femení i el gallec Lucas Yáñez (CP Maxia) el masculí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)