Tennis taula

Renata Shypsha guanya l’estatal aleví i Ladimir Mayorov el pre-benjamí

El CN Mataró s’imposa en equips aleví femení i el Cassà guanya en dobles aleví masculí

Renata Shypsha (Reus Ganxets) ha guanyat la prova individual de l’estatal aleví que s’està disputant a Cartagena, i Ladimir Mayorov (Cassà) ha aconseguit el títol en el pre-benjamí. Els catalans han finalitzat la primera part de l’estatal de les categories de base amb quatre títols estatals. També han pujat al més alt del podi l’equip del Mataró Podoma en aleví femení i el doble aleví masculí del Cassà format per Roc Gibert i Ladimir Mayorov. A partir d’avui i fins el divendres 8 es disputaran els campionats sub-23, infantil i benjamí.

Els representants catalans també han aconseguit quatre subcampionats: el Girbau Vic en equips juvenils femenins, Pau Llobert (Badalona) i Eric Cintes (Esparreguera) en dobles juvenils. Irina Gimeno (Vic) en indivial aleví i Renata Shypsha i Irina Gimeno en dobles alevins. També s’ha pujat a la tercera posició del podi en set ocasions en les tres categories finalitzades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)