Ciclisme

Divuit medalles catalanes a Valladolid

El ciclisme català va sumar divuit medalles el cap de setmana a Valladolid, on s’hi disputaven els campionat estatals júnior de carretera i els escolars. La selecció catalana tenia 34 representants de les categories cadet i infantil i va guanyar set medalles per equips. En la categoria júnior, Nil Aguilera va ser subcampió de CRI i Lucía García s’apuntava el bronze a la prova en ruta.

Marc Zafra, Roger Pareta i Martí Pratginestós plata en CRE cadet i bronze Adrià Pericas en la CRI. Roger Pareta va ser subcampió en ruta i Candela Pérez en la infantil. Adriana Vargas va ser tercera i la selecció catalana s’apuntava l’or com a millor equip infantil femení. Fran Alemany (Club Ciclista Sant Bo) era proclamat campió estatal infantil de ruta i, en BTT, el domini català era evident amb la presència de la selecció en els quatre podis. Or en infantil masculí (Seff Van Kerckhove, Santi Vall, Aitor Martínez i Borja Carvacho) i plata en femení amb Laia Rodríguez, Abril Roma, María Gutiérrez i Aina Sánchez. En cadet, dos ors amb Matisse Van Kerckhove, Oriol Oliverós, Martí Carrillo i Aleix Farrés i amb Kyra Gali, Mariona Ratera, Laia Galbany i Sílvia Cuatrecasas.

Kyra Gali va guanyar la plata individual cadet i Mariona Ratera el bronze, com Laia Rodríguez en la categoria infantil. En la cronogimkana infantil femenina plata per a Adriana Vargas, Naia Torrent, Candela Pérez i Raquel Ortega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)