Tennis

Un èpic Rafa Nadal fa més gran la seva llegenda

El balear, que ha estat a un pas d’abandonar per molèsties físiques, ha estat capaç de remuntar

A Rafa Nadal no el pots donar mai per mort ni quan és a un pas d’abandonar com a passat avui per les seves molèsties físiques. El balear ha tret l’orgull i l’èpica habitual en ell per remuntar el partit i portar-lo fins al tie break. Allà no li ha pesat la pressió i ha enfonsat un Fritz totalment enfonsat després de 4 hores i 20 minuts de joc (3-6, 7-5, 3-6, 7-5 i 7-6 (4).

Al primer set el balear ha començat llançat (2-0) però ha començat a fer errors i Fritz ho ha aprofitat per agafar confiança, empatar i deixar clavat a Nadal (6-3) en 37 minuts de joc. El segon set ha començat molt igualat i amb 4-3 per Rafa Nadal el balear ha hagut d’anar al vestidor perquè tenia problemes a l’abdomen. Però ha tornat i ho ha fet amb tanta convicció que ha empatat el partit amb un 7-5. El tercer set semblava que seria el que marcaria el partit i se l’ha endut el nord-americà 6-3. Però si a algú no es pot donar mai per mort aquest és Rafa Nadal que després de trencar-li el servei a Fritz s’ha apuntat el quart set (2-2). El balear ha tornat a anar al vestidor però ha tornat a la pista tot i les molèsties. En el cinquè set, farcida d’emoció on cap dels dos tennistes ha fallat, s’ha arribat al tie break al primer que guanyés 10 jocs. Allà Nadal ha tret la seva experiència per rematar la feina amb un 10-4.

En l’altre partit de quarts que s’ha jugat avui l’australià Nick Kyrgios ha superat al xilè Cristian Garin per la via ràpida (4-6, 3-6 i 6-7) i serà el rival de Nadal. L’altre semifinal la disputaran Cameron Norrie i el gran favorit Novak Djokovic.

D’altra banda, en el quadre femení ja tenim les dues semifinals definides. Les jugaran l’alemanya Maria contra la tunisiana Jabeur mentre que avui també s’han classificat la romanesa Halep contra la kajastana Rybakina. Halep ha superat la nord-americana Anisimova (6-2 i 6-4) mentre Rybakina ha necessitat tres sets per desfer-se de l’australiana Tomljanovic (6-4, 2-6 i 2-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)