Handbol

El Barça fitxa Nielsen i Faruk és cedit al Granollers

Handbol. El danès (25 anys) prové del Nantes, on ha jugat els últims tres anys, i el jove nigerià (18) arriba cedit dos anys pel Kielce polonès

El Barça ha reforçat la porteria amb la incorporació del danès Emil Nielsen, provinent del Nantes. El porter, de 25 anys, ha signat un contracte fins al 2025 i es posarà a les ordres de Carlos Ortega tan bon punt comenci la pretemporada. Nielsen és un dels porters més reconeguts d’Europa gràcies a la seva tasca defensant la porteria del Nantes francès els últims tres cursos. El danès és internacional amb la seva selecció, amb la qual va disputar el recent Europeu 2022 i va aconseguir la medalla de bronze. El Barça s’assegura una porteria del màxim nivell amb la parella formada per Gonzalo Pérez de Vargas, contrastat com un dels millors porters del món, i Emil Nielsen, que arriba al Palau per confirmar el seu estatus de classe mundial. El nou fitxatge blaugrana ha explicat que el Barça és l’equip dels seus somnis. “Estic molt emocionat de jugar al Barça. Venir aquí sempre ha estat el meu somni i ara s’ha fet realitat”, ha declarat.

D’altra banda, el BM Granollers i el Kielce han arribat a un acord de cessió perquè el talent Yusuf Faruk vesteixi la samarreta blanc-i-blava les properes dues temporades. Faruk, de 18 anys i nascut a la localitat de Sokoto (Nigèria), és una de les promeses de la seva generació en l’àmbit mundial en la posició de lateral dret. Internacional amb el seu país, va cridar ràpidament l’atenció d’un dels clubs més potents del món, i l’agost del 2020 va fitxar pel Lomza Vive Kielce. Faruk ha disputat 14 partits de la superlliga polonesa, en què ha anotat 40 gols, i també ha debutat en la darrera edició de la Velux EHF Champions League, en què va marcar un gol.

Després de la incorporació anunciada de David Roca, procedent del BM Sinfín, el Fraikin BM Granollers 2022/23 completa la posició de lateral dret amb Yusuf Faruk, un dels talents més prometedors d’Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)