Handbol

La lliga Asobal compleix l’anhel històric de convertir-se en professional

El CSD ha donat el llum verd a un canvi que hauria de permetre impulsar les competicions d’aquest esport

La comissió directiva del Consell Superior d’Esports ha aprovat, en sessió celebrada avui, l’autorització de la lliga Asobal com a professional, que suposa l’inici d’una nova era per a l’handbol masculí a nivell de clubs. Aquest llum verd hauria de permetre donar un nou impuls al creixement d’aquest esport, atorgant més autonomia a l’Associació de Clubs Espanyols d’Handbol per organitzar i desenvolupar les seves competicions.

Per a l’handbol masculí de clubs la d’avui és una jornada històrica i es converteix en la tercera disciplina professional de l’esport espanyol, després del futbol i el bàsquet. Després d’haver assolit aquesta llarga reivindicació el president de l’Asobal Servando Revuelta ha comentat: “Estem profundament agraïts a l’impuls del Consell Superior d’Esports, que juntament amb l’acord unànime dels clubs, ens permet avui celebrar aquest anhel històric de l’handbol espanyol, que creiem que és un pas important per al desenvolupament del nostre esport i la competició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)