Tennis

Jabeur segella l’accés a la final de Wimbledon després de vèncer Maria, per 6-2, 3-6 i 6-1

La tunisiana Ons Jabeur (2) s’ha convertit en la primera finalista de Wimbledon després de vèncer la seva rival i amiga, l’alemanya Tatjana Maria (6-2, 3-6 i 6-1) en 1h43. Després del partit Jabeur, primera tennista àrab que jugarà la final a l’All England Club, ha demanat una ovació per a Maria, que als seus 34 anys i mare de dos nenes també havia arribat a la seva primera semifinal d’un Gran Slam.

En el primer parcial, Jabeur ha exhibit la seva superioritat –s’enfrontaven la número 2 i la 103 del rànquing– i n’ha tingut prou amb un parell de trencaments en el tercer i el setè joc per prendre la iniciativa. Mentre Maria anava al límit de les seves possibilitats, la magribina alternava cops de gran talent amb errades no forçades, com si jugués a mig gas. La falta de continuïtat li ha passat factura a Jabeur perquè Maria ha fet un pas endavant en el segon set. Amb les idees cada cop més clares, la veterana jugadora alemanya li ha trencat el servei en el quart joc i ha generat dubtes i precipitació a la seva contrincant. La tunisiana ja no ha pogut reconduir el rumb i ha acabat cedint el segon parcial per 3-6. En el set de desempat, la número dos ja no ha fet concessions, ha recuperat la seva millor versió i no ha tingut problemes per sentenciar l’accés a la final per un definitiu 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)