Golf

La navarresa Ciganda mana a Sitges en l’Estrella Damm Mediterranean Ladies

La navarresa Carlota Ciganda ha completat aquest dissabte la tercera jornada de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open amb 68 cops (4 sota par) i una targeta lliure de bogeys i amb quatre birdies, i manté, així, el liderat amb un registre total de 16 sota par mancant només una jornada per a la conclusió del torneig. La pamplonesa, de 32 anys, ha sabut gestionar a la perfecció l’avantatge respecte a les seves perseguidores i per tercer dia consecutiu ha finalitzat la jornada en la primera posició en el Club de Golf Terramar de Sitges (Garraf). Les seves principals amenaces són les sueques Maja Stark, vencedora en 2021, i Sofie Bringer, ambdues amb un registre de 12 sota el par.

Per revalidar el títol del 2019 en el Mediterranean Ladies Open, el seu últim trofeu en el Circuit Europeu, Ciganda també haurà de protegir-se de l’argentina Magdalena Simmermacher (11 sota parell) i de l’escocesa Laura Beveridge (10 sota parell). Aquest diumenge es disputarà la quarta i última jornada de la cinquena edició del Mediterranean Ladies Open, en la qual Carlota Ciganda partirà amb un clar avantatge per aconseguir el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)