Hoquei sobre herba

L’Índia, la porta del cel

Hoquei sobre herba. Espanya es juga contra l’equip indi l’accés als quarts de final del mundial de Terrassa 2022 (21.30 h, Esport3)

Va dir el tècnic de la selecció espanyola Adrian Lock en el media day previ a l’inici del mundial que el seu equip emocionaria per la manera de jugar, de defensar, de controlar la bola tot i que admetia una mica de falta d’encert al davant. També va subratllar el valor afegit que suposaria el públic de l’Olímpic de Terrassa, que les jugadores, acostumades darrerament a jugar en ambient adversos, sentissin ben a prop les seves famílies. Un cop finalitzada la primera fase amb un segon lloc relativament previsible atès el potencial de l’Argentina, que també, tal com s’esperava, va congregar força seguidors fidels favorables establerts a Catalunya –6.600 espectadors van omplir l’Olímpic–, la selecció espanyola, segona del grup C després de vèncer Corea i el Canadà es juga avui en els vuitens el tot o res contra l’Índia, un país amb molta tradició i necessitarà aquest ambient favorable al qual es referia el tècnic. És la primera porta que ha de superar per accedir a la lluita per les medalles. Si Espanya venç se les haurà amb la potent Austràlia, que apujaria el nivell de dificultat. L’equip indi ha finalitzat tercer en el grup B, disputat a Amsterdam, en una primera fase relativament grisa en què només va sumar dos empats, contra la Xina (1-1) i Anglaterra (1-1), i va perdre, això sí, amb el cap ben alt, contra Nova Zelanda, campiona de grup i classificada directament per als quarts (3-4). Els altres classificats directes i exempts en els vuitens són els Països Baixos (grup A), l’Argentina (grup C) i Austràlia (grup D). Ahir es van jugar al Wagener Stadion d’Amsterdam els dos primers duels de vuitens: Alemanya-Sud-àfrica (1-0) i Bèlgica-Xile (5-0). Els teutons s’enfrontaran a quarts a Nova Zelanda i els belgues, als Països Baixos, la gran favorita. L’altre partit, l’Anglaterra-Corea, es disputarà avui a Terrassa (18 h).

LA DADA

2
empats
són els millors resultats de l’equip indi en el grup B de la primera fase del mundial

Campanya ‘Omplim l’Olímpic’

Els organitzadors han engegat la campanya Omplim l’Estadi Olímpic per donar el màxim suport al conjunt d’Adrian Lock. Els menors de 14 anys acompanyats per algun adult amb entrada i que es posin una samarreta de la selecció espanyola o del seu club, podran presenciar el partit de franc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)