Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta i el CN Mataró, campions d’Espanya cadets

L’equip mariner s’imposa en la final de Can Llong contra el CN Barcelona (3-8) i el conjunt maresmenc venç el CN Terrassa en la tanda de penals (9-11) en el campionat femení disputat a Dos Hermanas

L’equip masculí del CN Atlètic Barceloneta i el femení del CN Mataró han segellat aquest cap de setmana el títol de campions d’Espanya cadets en els campionats disputats a Can Llong i Dos Hermanas, respectivament, i en què el waterpolo català ha exhibit el seu potencial acaparant les sis places del podi.

L’Atlètic Barceloneta va certificar el títol després de vèncer el CN Barcelona en la final (3-8), mentre que el CN Mataró va va completar les places d’honor després de superar el Real Canoe en la pugna per la tercera plaça (6-4). Els guardons individuals van ser també per als mariners: Unai Lema, el del jugador més valuos del torneig; i Bernat Farran, el de millor porter.

A Dos Hermanas (Sevilla), el títol femení es va haver de resoldre en la tanda de penals després d’una final igualadíssima entre el CN Mataró i el CN Terrassa, resolta per 9-11 a favor de les maresmenques (1-2, 1-1, 3-2 i 1-1, 3-5 en els penals). El CE Mediterrani va completar el podi després de vèncer el Real Canoe, per 13-9. Martina Claveria (CN Mataró) va ser designada la jugadora més valusosa del torneig i Reyes Díaz (Dos Hermanas), la millor portera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)