Atletisme

El quartet espanyol mixt, sense final del mundial tot i la bona cursa de Sara Gallego

Ha ocupat el quart lloc de la segona sèrie (3:16.14) i el parcial de la barcelonina ha estat de 51.74

La barcelonina Sara Gallego ha inaugurat la participació catalana en el mundial d’Eugene amb un relleu de 4x400 m mixt en què el conjunt espanyol no ha pogut accedir a la final d’aquesta matinada. Tot i la gran posta de la catalana (51.74), el registre definitiu de l’equip (3:16.14) li ha servit per ocupar el quart lloc de la segona sèrie –onzè en el sumari–, però no ha estat suficient per accedir al grup dels vuit millors. El quartet espanyol l’han format, per aquest ordre, l’asturià Iñaki Cañal, Gallego, i els castellans Óscar Husillos i Eva Santidrian. S’han quedat fora l’olotina Laura Hernández i el canari Samuel García. L’últim temps de repesca l’ha marcat Nigèria, amb 3:14.59, mentre que els Estats Units han presentat la seva candidatura al títol amb el millor registre de l’any (3:11.75). Gallego té dipositades les seves esperances en aquest mundial en els 400 m tanques i també està convocada en el relleu de 4x400 m femenins.

Laura Redondo, onzena del seu grup

En la sessió matinal a Eugene també ha intervingut la gavanenca Laura Redondo (FC Barcelona), que amb un millor intent de 68,67 m ha ocupat l’onzè lloc del primer grup de martell que no serà suficient per accedir la final de les dotze millors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)