Golf

Smith venç a Saint Andrews

Golf. L’australià remunta amb un sublim -8 i acaba amb un -20 brillant com a campió del 150è obert britànic al davant del nord-americà Young (-19) i el nord-irlandès McIlroy (-18)

L’australià Cameron Smith va fer una darrera volta sublim de 64 cops (-8) i va guanyar el 150è obert britànic al camp escocès de Saint Andrews amb -20, superant el nord-americà Cameron Young (-19) i el nord-irlandès Rory McIlroy (-18). Smith va tenir una mala jornada dissabte (73 cops) i afrontava el diumenge amb quatre cops de desavantatge respecte del noruec Viktor Hovland (-14), que ahir va fer figa, i de McIlroy, que no va reeixir amb els putts. El de Brisbane, però, va remuntar amb serenitat i és el primer australià que s’endú la mítica Gerra de Claret des de Greg Norman (1993).

El català Adri Arnaus, per la seva banda, va afirmar que se’n va del torneig amb la “motxilla carregada d’aprenentatge” després d’acabar amb un cop per sobre del par (+1) però amb un gran regust perquè va signar un eagle a l’últim forat de la 150a edició d’un dels tornejos més emblemàtics del món. “Ha estat el moment de la setmana, sens dubte. De petit penses a estar al green del 18 i fer alguna cosa especial i he tingut el meu moment i hem gaudit encara que el dia no ha estat el més brillant.” El moianès va confessar que se li ha fet “una mica coll amunt” el recorregut en no haver estat a l’altura del seu company de partit, el sud-africà Garrick Higgo: 66 cops. Arnaus va presentar una targeta de 72 cops i va tancar amb un total de 289 cops (74+70+73+72) en la 76a posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)