Atletisme

Sara Gallego, a semifinals de 400 m tanques amb solvència

Ha ocupat el tercer lloc (55.09) en una sèrie que ha dominat la plusmarquista mundial Sydney McLaughlin (53.95)

La barcelonina Sara Gallego ha superat les eliminatòries dels 400 m tanques amb solvència i ha accedit a les semifinals del mundial d’Eugene amb el tercer lloc de la seva sèrie, amb un registre de 55.09. Sortint des del carrer set, la plusmarquista catalana ha tingut una referència impossible, amb la recordista mundial Sydney McLaughlin transitant en el vuit. La nord-americana no ha tingut rival (53.95) i Gallego, sabent-se classificada, ha afrontat amb tranquil·litat el tram final, arribant tercera rere la ucraïnesa Anna Ryzhkova (54.93). En el sumari de les 24 semifinalistes, la velocista barcelonina ha acreditat el catorzè registre.

“Em feia molta il·lusió córrer al costat de McLaughlin, tot i que sabia que no era una bona referència per mi. He sortit ràpid darrera seu i després en la contrarecta he pensat a relaxar-me una mica sabent que ella tenia molt més marge. He corregut bé perquè he estat en el meu ritme, en els meus temps. Estava una mica nerviosa i insegura, però demà en les semifinals intentaré gaudir-ho més i donar el màxim, sabent que el passi a la final és molt car”, ha explicat després de la cursa. Les semifinals estan programades per a la pròxima matinada catalana (3:15 h), les 18.15 h a Eugene.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)