Natació

El Dauphins du Toec estableix un nou rècord del campionat en els 4x200 m lliures a Can Llong

El quartet de Tolosa, amb el doble campió del món Leon Marchand com a últim rellevista, ha acreditat 7:17.26. El CN Sabadell s’ha emportat el títol estatal en el relleu femení (8:12.28)

El quartet del relleu de 4x200 m lliures del Dauphins du Toec, de Tolosa de Llenguadoc i amb la participació del doble campió mundial Leon Marchand, ha posat el colofó a la segona jornada del campionat d’Espanya absolut Open d’estiu a Can Llong. L’equip occità ha establert amb 7:17.26 un nou rècord del campionat i ha impulsat els bons registres del seus perseguidors. El Real Canoe ha batut el rècord d’Espanya de clubs (7:20.30), seguit de ben a prop pel CN Sabadell (7:20.61), amb una gran posta final de Ferran Julià. El relleu femení se l’ha endut el CN Sabadell, rubricat per la nedadora d’Inca Cata Corró, que deixa la competició després d’aquest campionat. Les amfitriones, que han pres el comandament des del primer parcial, han aturat el cronòmetre en 8:12.28, seguides pel CN Sant Andreu, segones amb 8:15.87.

Lidón, la més veloç

Pel que fa a les proves individuals, la castellonenca Lidón Muñoz (CN Sant Andreu) continua dominant la velocitat espanyola amb mà de ferro i aquesta tarda ha afegit un nou títol de 50 m lliures (25.55) al seu palmarès. També ha pujat al podi la seva companya d’entrenaments, l’osonenca Marta González (Sant Andreu), tercera amb 26.02.

Per part del CN Sabadell, ha destacat la segona victòria de l’andalús Manuel Martos en la modalitat d’esquena. Ahir va ser en els 50 m i avui s’ha imposat en els 100 m (54.83). També ha acabat en les places d’honor el mallorquí Sergio de Celis, tercer en els 50 m lliures, amb 22.63. En els 400 m estils, la nedadora madrilenya del CN Barcelona Jimena Pérez ha guanyat l’or amb 4:47.85, mentre que la lleidatana Paula Juste s’ha emportat el bronze amb 4:53.63. Cata Corró (CN Sabadell), que havia acreditat el segon millor registre en les sèries (4:53.14), no ha pres la sortida en la final. També s’ha donat de baixa, en aquest en les eliminatòries, la badalonina Mireia Belmonte. En l’última prova individual del dia, la barcelonina Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) ha estat segona dels 100 m esquena, amb 1:02.13.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)