Waterpolo

El rival de la semifinal és Itàlia

Waterpolo. Espanya guanya el Canadà per un clar 13-6 en els quarts de la superfinal de la lliga mundial

La selecció espanyola s’enfrontarà a Itàlia en la semifinal de la superfinal de la lliga mundial que s’està disputant a Estrasburg. Serà la repetició de la final del recent mundial, en la qual Espanya va superar els italians i es va emportar el títol. El combinat que dirigeix David Martín va derrotar per un clar 13-6 (1-2, 3-3, 4-0 i 5-1) el Canadà en els quarts de final, en un partit en el que va anar de menys a més.

Espanya va començar perdent i va anar a remolc en el marcador en els dos primers períodes i va arribar al descans amb un 4-5 en contra. En el tercer període el conjunt estatal va reaccionar molt bé i amb un parcial de 4-0 va decidir el partit. En els darrer quart Espanya va acabar d’ampliar les diferències amb un altre parcial clar de 5-1. Nikolas Paul i Alberto Barroso van ser els més destacats en atac i van marcar tres gols cada un. Unai Biel i Bernat Sanahuja en van aconseguir dos i van completar la golejada amb un gol Francisco Valera, Albert Ponferrada i Roger Tahull.

El conjunt italià es va classificar per a la semifinal (20 h) després de derrotar Sèrbia per un clar 7-14. Luca Damonte i Edoardo Di Somma van destacar amb tres gols.

Superfinal lliga mundial
Quarts de final
Sèrbia - Itàlia 7 - 14
Espanya - Canada 13 - 6
Austràlia - Estats Units 11 - 12
Montenegro - França 9 - 12
Semifinals (avui)
França - Estats Units 18 h
Itàlia - Espanya 20 h
Tercer i quart lloc (demà)
Els dos perdedors 18 h
Final (demà)
Els dos guanyadors 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)