Atletisme

Esther Guerrero dona la temporada per perduda i no estarà a l’europeu

Esther Guerrero (New Balance) no competirà més aquesta temporada i la dona per perduda. La banyolina ho ha explicat a les xarxes socials i espera estar bé per el 2023. Esther Guerrero no disputarà doncs el campionat d’Europa de Munic pel que havia fet la mínima en els 1.500 m. La banyolina ha explicat en el seu twitter que aquest juliol ha estat complicat i que han intentat recuperar-se i posar-se en forma, però que al final no hi haurà aire lliure per a ella. També ha dit que toca continuar amb la rehabilitació i creuar els dits de cara al 2023.

Esther Guerrero es va lesionar en el tendó al febrer en el campionat d’Espanya de pista coberta i no va reaparèixer fins a meitat del mes de juny quan va fer 4:05.03 a Castelló, mínima per l’europeu. Després va tenir molèsties abans del campionat d’Espanya i no hi va participar per precaució. Ara ha posat punt i final a la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)