Atletisme

La fondista Meritxell Soler fitxa per Puma fins a finals del 2024

La bagenca podrà seguir en l’Avinent Manresa

L’atleta d’Avinent Manresa Meritxell Soler, la millor fondista bagenca de l’història, ha arribat a un acord amb la marca esportiva alemanya PUMA. El contracte professional que l’atleta manresana ha signat te una durada de dos anys i mig i acabarà el 31 de desembre de 2024. Soler serà el vaixell insígnia de la marca alemanya en les curses de ruta per tot el territori català i estatal, on en un esplèndid 2022 s’ha situat al capdamunt de l’elit de l’atletisme estatal de ruta, amb registres molt destacats.

La part positiva de l’acord es que l’atleta manresana no haurà de deixar la disciplina d’Avinent Manresa, i podrà seguir defensant els colors de l’entitat que l’ha vist néixer. Meritxell Soler mira amb optimisme el 2023 amb objectius importants per assolir en la mitja marató i en l’horitzó el seu debut en la marató.

En aquesta temporada destaca el seu registre d’1h10:36 en la mitja marató de Sevilla, que significava el rècord de Catalunya i alhora la sisena millor marca de l’història de l’atletisme estatal. Enguany també ha debutat amb la selecció espanyola absoluta. Va ser en la copa d’Europa de 10.000 m en pista disputada a Pacè (França) i va ser dissetena, segona atleta estatal, amb 32:54.28.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)