Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma inicia la seva pretemporada

Una estada a Ripoll, tres partits amistosos i la disputa de la copa Catalunya a Martorell conformaran la pretemporada del primer equip

El nou projecte de l’Indústries Santa Coloma de cara a la temporada 22-23 arrenca avui amb la vista posada a l’inici de la Lliga el pròxim 10 de setembre. Ho fa amb dos nous fitxatges, Bernat Povill (Barça) i Nil Closas (Noia), als quals se sumen diversos jugadors del filial que entren a la dinàmica del primer equip per fer la pretemporada.

La primera cita dels jugadors passa per la consulta del doctor Joan Vilaseca, on durant el dia d’avui i de demà tindran lloc les revisions mèdiques de tots els membres de la plantilla. Posteriorment, entre el 3 i el 6 d’agost, l’equip farà l’habitual estada estiuenc a Ripoll per preparar-se de cara als amistosos de pretemporada. Aquests amistosos començaran a mitjan agost. El primer serà a casa contra el Ribera Navarra (dissabte 13, 19.00 h). El segon test serà també al Pavelló Nou davant l’Osasuna Magna (dissabte 20, 19.00 h) i es tancarà el mes amb un tercer partit com a visitant contra el Llevant (dissabte 27, horari encara per determinar).

La copa Catalunya serà la primera competició oficial que disputarà el quadre de Santa Coloma, que buscarà defensar el títol que va conquistar el 2019. El partit de semifinals es disputarà el pròxim 3 de setembre a les 11.00 contra el Martorell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)