Handbol

El Frakin Granollers inicia la pretemporada amb ganes, responsabilitat i ambició

L’entrenador Antonio Rama diu que la nova campanya és un repte immens

El Fraikin Granollers ha iniciat avui la pretemporada amb el primer entrenament i el seu entrenador Antoni Rama ha explicat com es planteja i que espera de la nova campanya. “La temporada és il·lusionant, en l’anterior ens hem guanyat el dret de gaudir d’aquesta competició europea i d’aquesta lliga que començarem com a segons” ha manifestat el tècnic, i ha afegit “El repte es immens, crec que poder competir en dues competicions com les que competirem no és gens fàcil”.

Antonio Rama ha parlat de molta responsabilitat, moltes ganes i molta ambició per fer les coses bé, i també ha comentat les dues noves incorporacions a l’equip: “Tindrem una miqueta més de varietat en el joc que la que podíem tenir. Evidentment hem perdut jugadors, en guanyem de nous i és una nova etapa que afrontem amb moltíssima il·lusió.”

El capità de l’equip Antonio Garcia s’està recuperant d’una lesió i ha explicat que fins d’aquí a dues o tres setmanes no podrà entrenar amb l’equip. El capità del Fraikin Granollers ha parlat dels dos fitxatges: “Son dues incorporacions que venen a ajudar, i també els joves que com cada any es sumaran a la causa i ens podrán ajudar. I be sobretot confiem amb la qualitat d’aquestes dues incorporacions i esperem que ens puguin ajudar a lluitar pels nostres objectius que no son uns altres que igualar el que hem fet la temporada passada”. En aquesta nova temporada el conjunt granollerí torna a europea i Antonio Garcia ha explicat: “Hem parlat abans amb l’equip de gaudir de la competició, i crec que l’única manera de fer-ho es intentar guanyar el màxim de partits possibles i intentar passar aquesta fase de grups. Hem de veure els rivals, però crec que hem de ser ambiciosos i pensar que podem lluitar contra qualsevol equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)