Handbol

Primer dia de feina del KH-7 i el Fraikin Granollers

Handbol. Antonio Rama diu que la nova campanya és un repte immens i Dolores Martín vol que el públic es diverteixi, i sobretot guanyar

El KH-7 i el Fraikin Granollers, els equips femení i masculí de la màxima categoria estatal del conjunt vallesà, es van posar a treballar ahir i van començar la pretemporada amb el primer entrenament. Els tècnics, Dolores Martín i Antonio Rama, i el capità del conjunt masculí, Antonio Garcia, van explicar com veuen aquesta nova temporada i què n’esperen.

La nova entrenadora del KH-7 Granollers, Dolores Martín, va comentar primer de tot que vol estar a la pista amb les jugadores: “Conèixer-les totes, les noves incorporacions, i les que ja fa més temps que són al club, que segur que tenen molt a ensenyar i mostrar a totes les que arribem noves.” També va manifestar que té moltes ganes de començar a treballar amb el nou equip tècnic que han format. Dolores Martín va dir el que vol del nou curs: “Espero que tinguem una molt bona temporada, que puguem enganxar els espectadors que ens vinguin a veure cada cap de setmana. Espero que puguem fer un joc divertit, que us ho passeu bé, i sobretot que guanyem, que al final, quan mirem la classificació, es el que compta.” L’entrenadora va explicar que està molt il·lusionada que les coses vagin bé i per arrancar aquest projecte en un club del qual “és un orgull i un plaer formar part”.

El dret de gaudir

L’entrenador Antonio Rama va manifestar abans d’iniciar el primer entrenament de la nova campanya: “La temporada genera il·lusió, en l’anterior ens vam guanyar el dret a gaudir d’aquesta competició europea i d’aquesta lliga que començarem com a segons.” Rama hi va afegir: “El repte és immens. Poder competir en dues competicions com les que disputarem no és gens fàcil.”

Antonio Rama va parlar de molta responsabilitat, moltes ganes i molta ambició per fer les coses bé, i també va comentar les dues noves incorporacions a l’equip: “Tindrem una miqueta més de varietat en el joc que la que podíem tenir. Evidentment hem perdut jugadors, en guanyem de nous i és una nova etapa que afrontem amb moltíssima il·lusió.”

El capità de l’equip, Antonio Garcia, s’està recuperant d’una lesió i va dir que fins d’aquí a dues o tres setmanes no es podrà entrenar amb l’equip. El capità va parlar dels dos fitxatges: “Són dues incorporacions que venen a ajudar, i també els joves que com cada any se sumaran a la causa i ens podran ajudar. I sobretot confiem en la qualitat d’aquestes dues incorporacions i esperem que ens puguin ajudar a lluitar pels nostres objectius, que són igualar el que vam fer la temporada passada.” El conjunt granollerí torna a Europa i Antonio Garcia va explicar: “Hem parlat abans amb l’equip de gaudir de la competició, i crec que l’única manera de fer-ho es intentar guanyar al màxim de partits possibles i intentar passar aquesta fase de grups. Hem de veure els rivals, però crec que hem de ser ambiciosos i pensar que podem lluitar contra qualsevol equip.”

Dues renovacions en el KH-7

A.C.

El BM Granollers va renovar dues jugadores per una temporada més, Imane ben Chayhab i Paula Milagros. Imane ben Chayhab continuarà en el KH-7 Granollers, club en el qual ha jugat tota la vida, una temporada més. L’extrem dret catalana va anotar 28 gols en 24 partits la temporada passada. La pivot Paula Milagros es va formar a les categories inferiors del Loyola i va arribar al KH-7 Granollers la temporada passada provinent de l’Handbol Pardinyes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)