Handbol

El Club BM Granollers i KH Lloreda amplien l’acord de patrocini tres anys més

El Club BM Granollers i la multinacional vallesana han signat un nou acord que els uneix fins a final de la temporada 2025/26. KH Lloreda, a través de la seva prestigiosa marca KH-7, líder a Espanya del mercat de netejadors de cuina i llevataques, ha renovat el seu compromís de patrocini amb el Club BM Granollers per un període de tres temporades, i continuarà donant suport al KH-7 BM Granollers, primer equip que milita a la Lliga Guerreras Iberdrola, així com recolzant tota l’estructura de les categories inferiors del club, un dels principals actius de l’entitat.

El compromís de patrocini de KH Lloreda amb el Club Balonmano Granollers és indubtable després de 23 temporades. L’empresa va sumar-se com a patrocinador l’any 1999, i enguany el vincle que existeix entre les dues entitats és extraordinari. El seu suport durant tots aquests anys ha estat imprescindible pel creixement de l’entitat, especialment en el desenvolupament de l’esport femení i de tota l’estructura formativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)