Tennis taula

Els rivals del Girbau Vic, el Reus Ganxets Miró i l’Asisa Borges Vall en la lliga de campions

El Girbau Vic, el Reus Ganxets Miró i l’Asisa Borges Vall ja coneixen els seus rivals en la lliga de campions d’aquesta temporada. El conjunt osonenc i el reusenc jugaran la primera fase de la Champions femenina, mentre que el lleidatà ho farà en la masculina.

El Girbau Vic està en el grup A de la lliga de campions femenina i s’haurà de desplaçar a la República Txeca per jugar contra el Moravsky Krumlov que serà l’amfitrió i l’Etival Clairefontaine francès. El Reus Ganxets Miró està en el grup D i es desplaçarà a Sèrbia per jugar contra el conjunt local del Novi Sad i el NanoTech Villach austríac. El primer de cada grup passarà a la segona fase on hi hauran tres grups de tres equips i on ja hi ha vuit equips preclassificats entre ells l’UCAM Cartagena.

En la categoria masculina l’Asisa Borges Vall jugarà en el grup A i viatjarà a la República Txeca per enfrontar-se al conjunt local de l’Ostrov, als italians del Top Spin Messina Fontalba i al conjunt portuguès del Juncal. Com en la champions femenina hi han quatre grups i el primer de cada un d’ells passarà a la segona fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)