Tennis

Gauff, finalista a Roland Garros, rival de Badosa als quarts de San José

La nord-americana Coco Gauff (6), número 11 del món i finalista de Roland Garros, ha vençut per un doble 6-4 la japonesa Naomi Osaka, guanyadora de dos títols del Grand Slam, i serà rival de la catalana Paula Badosa (2) als quarts de final del torneig WTA de San José (Califòrnia, EUA). El partit es jugarà la matinada vinent (1.30 hora catalana). Badosa va derrotar en un partit entremaliat la nord-americana Elizabeth Mandlik en el debut.

Gauff s’enfrontarà als quarts de final amb Badosa, segona favorita, en què serà el tercer enfrontament entre totes dues. Badosa la va guanyar al torneig d’Indian Wells del 2021, quan va ser campiona, mentre que Gauff va triomfar aquest any també a Indian Wells. La gran sorpresa de la jornada la va donar la nord-americana Shelby Rogers, que va eliminar la grega María Sakkari, número 3 del món i primera favorita, en imposar-se per 6-1 i 6-3. S’enfrontarà la nord-americana Amanda Anisimova. els altes dos duels de quarts són: Kasatkina (7)-Sabalenka (4) i Jabeur (3)-Kudermetova (9).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)