Piragüisme

Títol mundial de Craviotto 11 anys després

Piragüisme. El lleidatà, el català amb més podis olímpics, guanya l’or en K4 a Halifax i la banyolina Laia Pèlachs és quarta en dones

Saúl Craviotto, Marcus Cooper, Carlos Arévalo i Rodrigo Germade són campions del món esprint en K4, a Halifax (Canadà). Els quatre palistes, que van guanyar la plata a Tòquio fa un any, van completar els 500 metres en 1:30.7. Alemanya, la campiona olímpica amb Max Rendschmidt, Tom Liebscher, Jacob Schopf i Max Lemke, va ser segona a 0.43 i Ucraïna a 0.55 completen el podi.

El bot estatal havia accedit a la final amb el millor temps de la seva sèrie, el tercer absolut per sota del dels germànics i Eslovàquia. En la final, que dominaven des dels 200 metres, el rebaixaven en gairebé un segon.

El lleidatà afegeix un nou títol mundial al seu palmarès després de guanyar-ne tres en K1 entre el 2009 i el 2011. És el primer en K4, després de dues plates (2018 i 19). Craviotto (1984) és el català amb més podis olímpics, cinc, després de guanyar la plata en el K4 500, amb què va superar Mireia Belmonte –la badalonina tornaria de Tòquio amb les quatre que ja tenia i el quart lloc en la final dels 400 m estils.

Només uns minuts abans, en la mateixa modalitat i en la categoria femenina, Teresa Portela, Sara Ouzande, Carolina García i la banyolina Laia Pèlachs van ser quartes darrere Polònia, Austràlia i Mèxic, que les va deixar fora del podi per només 0.03 de marge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)