Natació

Joanllu Pons, a la final dels 400 m estils de l’europeu de Roma amb el segon registre

Amb 4:16.17, el nedador solleric del CN Sant Andreu només s’ha vist superat per l’hongarès David Verraszto (4:15.52) i és un dels candidats al podi en la sessió de tarda (18.16 h)

El solleric del CN Sant Andreu Joanllu Pons ha accedit a la final dels 400 m estils de l’europeu de Roma amb la segona millor marca i, per tant, serà un dels candidats al podi en el primer títol que es posarà en joc en la sessió d’aquesta tarda (18.16 h). Pons, que aquest curs havia renunciat al mundial de Budapest per centrar-se en els estudis de microbiologia, ha arribat a la cita continental amb molta energia i en les sèries matinals només ha cedit davant de l’hongarès David Verraszto (4:15.52 i 4:16.17). “Aquest any he buscat una mica d’equilibri. No m’he dedicat al cent per cent ni a la natació ni als estudis, i a veure com em recupero per aquest capvespre. Estic molt content perquè serà la meva tercera final consecutiva en un europeu. Ja tenia ganes de tornar a competir a nivell internacional. Tindré un bon carrer, suposo que els italians s’han reservat, però es tracta d’una final i vull estar lluitant amb els millors”, ha sentenciat Pons.

La sessió matinal ha estat molt profitosa per als nedadors del CN Sant Andreu, ja que la barcelonina Àfrica Zamorano s’ha classificat per a les semifinals dels 200 m esquena amb el setè registre (2:12.22) i la castellonenca Lidón Muñoz per a les de 100 m lliures amb la catorzena marca (55.69). Ainhoa Campabadal, en canvi, ha estat 24a (56.43) i no nedarà en les semifinals d’aquesta tarda.

En els 50 m papallona, també s’han guanyat el bitllet per a les semifinals tant el barceloní Mario Mollà (CN Terrassa) com el madrileny Alberto Lozano (CE Mediterrani), amb l’onzè (23.54) i el quinzè registre (23.62), respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)