Tennis

Carlos Alcaraz: “Ha estat la primera vegada que no he pogut suportar la pressió”

El murcià arribava com a segon cap de sèrie a Mont-real, però va caure en el seu debut contra Tommy Paul

Carlos Alcaraz es va acomiadar en el seu debut al Masters 1000 de Mont-real, malgrat que partia com un dels grans favorits al títol. El murcià, després de caure davant Tommy Paul en segona ronda, va reconèixer que: “Per primera vegada a la meva carrera professional no he pogut suportar la pressió i no he pogut controlar-la. He d’estar preparat per aquesta pressió, aquest tipus de moments. Aprendre a manejar-los”.

Tot va molt de pressa. Encara és molt jove i es troba en plena fase d’aprenentatge malgrat que hagi guanyat 42 de les seves 50 trobades aquesta temporada, conquerint un total de quatre tornejos. “Ara mateix estic enfadat. Vaig prendre males decisions. Això m’ha frustrat. Estic enfadat perquè no he pogut treure el meu tennis a la resta del partit”.

Tot i la derrota, Alcaraz promet donar guerra i començar a entrenar més dur si cal, sobretot mentalment per treure la seva millor versió en aquest tipus de situacions. “He d’entrenar i estar preparat per controlar aquests moments”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)