Natació

Joanllu Pons, cinquè en la final de 400 m estils de l’europeu de Roma

El nedador solleric del CN Sant Andreu ha acreditat 4:14.31 en una prova que ha dominat l’italià Alberto Razzetti (4:10.60)

El solleric Joanllu Pons (CN Sant Andreu) s’ha classificat en cinquè lloc en la final de 400 m estils, la primera de l’europeu de Roma. El nedador del CN Sant Andreu, que havia acreditat el segon registre de les eliminatòries matinals (4:16.17), no ha pogut mantenir el ritme imposat per l’italià Alberto Razzetti i l’hongarès David Verraszto, que han marcat la pauta des del parcial de papallona. Razzetti ha guanyat l’or amb 4:10.60, Verraszto l’argent amb 4:12.58 i el també italià Pier Andrea Matteazzi ha completat el podi amb 4:13.29. En la seva tercera final consecutiva en un europeu, Pons ha aturat el cronòmetre en 4:14.31, entre les seves cinc millors marques de sempre, i s’ha classificat per darrera de l’hongarès Hubert Kos (4:13.77), que l’ha avançat en els últims metres. “Estic content tant pel resultat del matí com del capvespre. M’he deixat la vida i això és el que compte. Si han estat més ràpids tampoc pots fer més. En l’esquena i la braça estava allà, però el crol se m’ha fet llarg i se m’han escapat, però tampoc podia plantejar la prova d’una altra manera. El balanç és positiu, tal com estava enfocada la temporada”, ha comentat el nedador del CN Sant Andreu, que dilluns competirà en els 200 m papallona.

Àfrica Zamorano, a la final dels 200 m esquena

La també nedadora del CN Sant Andreu Àfrica Zamorano s’ha classificat per a la final dels 200 m esquena amb la vuitena marca (2:11.07), després d’haver estat quarta en la segona semifinal.

En les semifinals de 50 m papallona, el barceloní Mario Mollà (CN Terrassa) ha ocupat el desè lloc (23.61) i s’ha quedat a les portes d’accedir a la final. La marca de tall ha quedat fixada en 23.39 i el millor registre ha estat per al neerlandès Nyls Korstanje (22.88). Mollà havia segellat la seva millor marca personal en la sèries matinals (23.54). El nedador madrileny del CE Mediterrani Alberto Lozano ha ocupat el dotzè lloc (23.66). En les semifinals de 100 m lliure, la castellonenca Lidón Muñoz (CN Sant Andreu) ha estat setzena (55.81) en una prova que se li ha fet llarga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)