Natació

Giorgio Minisini fa història i es converteix en el primer campió europeu de solo masculí en natació artística

L’italià ha fet valer la seva experiència en una prova que s’incloïa per primer cop en el programa del campionat

L’italià Giorgio Minisini ha iniciat una nova era en la natació artística i s’ha convertit en el primer campió europeu de la història de solo masculí en una prova que s’estrenava en el programa del campionat. Doble campió mundial a Budapest en el duet mixt, Minisini ha fet valer la seva experiència en una rutina que evocava l’incidència de l’activitat humana en el mar. El representant italià ha sumat 85,7033 punts i ha precedit el jove canari de 19 anys Fernando Díaz del Rio, segon (79,4951) al ritme del Dream on d’Aerosmith, i del serbi Ivan Martinovic (58,8834). Aquesta primera final només ha tingut tres participants, mentre que la rutina lliure de diumenge tindrà un inscrit més, amb la inclusió del francès Quentin Rakotolomalala.

Marta Fiedina imposa els galons

En la final femenina no hi hagut sorpreses i la ucraïnesa Marta Fiedina ha imposat els galons conquerint el seu segon or a Roma –ahir ho va fer en la rutina tècnica per equips– i ha precedit a la italiana Linda Cerruti (90,8839) i l’austríaca Vasiliki Alexandri (90,0156), que ha deixat fora del podi a la grega Evangelia Plataniotti (88,9965).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)