Natació

Àfrica Zamorano, sisena en la final dels 200 m esquena de l’europeu

Ha acreditat 2:11.11 en una prova en què la italiana Margherita Panziera (2:07.13) ha conquerit la tercera corona continental consecutiva

La barcelonina Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) s’ha classificat en sisè lloc en la final dels 200 m esquena de l’europeu de Roma. Tot i competir en el carrer 8, la nedadora del CN Sant Andreu ha fet una gran sortida i fins a l’equador de la prova (1:03.81) ha estat en disposició de lluitar per les medalles. El parcial del 100 al 150 m (34.09) li ha passat factura i ha acabat amb 2:11.11. “S’ha de buscar la part positiva. No ha estat de les millors proves de 200 m esquena que he fet. Era una final assequible, pensava que podia estar lluitant per les medalles i en el meu estat actual he intentat lluitar-la i gaudir-la fins al final. Fer sisena d’Europa després de la temporada que he tingut ja ho hauria signat a principi de curs amb els ulls tancats. S’ha de continuar treballant i creure’m que puc estar al davant”, ha comentat Zamorano, que en l’europeu de Budapest havia estat cinquena amb 2:09.76, un registre que a Roma l’hauria deixat a les portes de la medalla (2:09.73). El títol, amb suficiència, ha estat per a la italiana Margherita Panziera (2:07.13), que ha segellat la seva tercera corona continental consecutiva.

Jessica Vall, desena

En les semifinals de 100 m braça, la barcelonina Jessica Vall (CN Sant Andreu) ha acreditat el seu millor registre del curs (1:07.86), però no ha estat suficient per segellar el bitllet per a la final. Amb aquesta marca ha ocupat el desè lloc global, a 51 centèsimes del tall de les vuit millors. “Estic orgullosa d’haver donat el meu cent per cent després del xoc d’emocions del matí amb la desqualificació i la posterior requalificació. A més, també m’anima amb vista al relleu de 4x100 m estils”, ha comentat Vall. La italiana Benedetta Pilato (1:06.16) ha estat la millor de les semifinalistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)