Triatló

Anna Godoy va en progressió i és dissetena en l’europeu de triatló de Munic

La barcelonina ha fet 1h55:42 en la distància olímpica

Anna Godoy ha finalitzat en la dissetena posició en el campionat d’Europa que s’està disputant a Munic. La barcelonina ha completat la distància olímpica de 1.500 m de natació, 40 km en bicicleta i 10 de cursa a peu amb 1h55:42 a 3:32 de la campiona europea que ha sigut la gal·lesa Non Stanford amb 1h52:10. Anna Godoy ha fet una cursa en progressió pel que fa a les posicions ja que ha sortit de l’aigua en el lloc 33 a 46 segons de les primeres, i en la prova de ciclisme s’ha situat en un segon grup i ha acabat la 23a a 20 segons de la líder. En la cursa a peu la barcelonina ha millorat algunes places i ha arribat en la 17a posició.

L’extremenya Miriam Casillas ha fet una gran prova, sempre ha estat entre les deu millors i ha ocupat el setè lloc final amb 1h53:23,a 1:13 de la campiona, Non Stanford. Al costat de la gal·lesa han pujat al podi l’alemanya Laura Lindemann que ha arribat a 9 segons de la primera, i la francesa Emma Lombardi que ha acabat a 12 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)