Natació

Emma Garcia i Pau Ribes revaliden el subcampionat europeu en la rutina lliure del duet mixt

Amb 84,7667 punts, només s’han vist superats pels campions mundials, la parella italiana Lucrezia Ruggiero i Giorgio Minisini, vencedors amb una nota de 89,7333

El duet mixt català format per Emma García (CN Sabadell) i Pau Ribes (CN Les Franqueses) han revalidat el subcampionat europeu de natació artística amb la ja clàssica rutina lliure basada en el musical Cats i han certificat la primera medalla de la delegació catalana a Roma. Amb 84,7667 punts, la nedadora vallesana i el maresmenc només s’han vist superats pels doble campions mundials, els italians Lucrezia Ruggiero i Giorgio Minisini, imparables al ritme roquer de Maneskin (89,7333). Han completat el podi els joves germans eslovacs Silvia Solymosyova i Jozef Solymosy (77,0333).

El duet ucraïnès compleix els pronòstics

En el duet lliure femení, les bessones ucraïneses Maryna Aleksiiva i Vladyslava Aleksiiva han complert els pronòstics i s’han emportat l’or (94,7333) per davant de les seves homònimes austríaques, Eirini-Marina Alexandri i Anna Maria Alexandri, segones amb 93,0000 punts. Les italianes Linda Cerruti i Constanza Ferro (91,7000) han completat el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)