Atletisme

Jaël Bestué passa amb solvència a les semifinals dels 100 m de l’europeu

La velocista santcugatenca ha estat segona de la seva sèrie amb un registre de 11.39

La santcugatenca Jaël Bestué ha superat amb solvència les eliminatòries de l’hectòmetre i demà al vespre (20.35 h) serà entre les semifinalistes de l’europeu de Munic. La velocista blaugrana s’ha quedat un pèl en la sortida, però després ha tingut una bona progressió per acabar segona de la seva sèrie amb 11.39 –tercera en el sumari global–, a 6 centèsimes de la vencedora, la belga Delphine Nkansa (11.33). El seu rècord català és 11.19. Accedien a la següent eliminatòria, les quatre primeres de les tres sèries i es repescava els tres millors temps. En les semifinals s’hi afegiran les nou primeres del rànquing europeu, que quedaven exemptes del primer sedàs en una de les novetats d’aquest campionat.

Kevin Mayer, lesionat

Una de les notícies negatives de la sessió inaugural a l’Estadi Olímpic de Munic ha estat la lesió del campió mundial de decatló, el francès Kevin Mayer, que amb un visible embenat en el bessó de la cama dreta amb prou feines ha pogut acabat els 100 m amb la pitjor marca (11.67). S’ha acomiadat del públic i posteriorment, ja no ha competit en el concurs de llargada. El dominador en l’arrencada del decatló ha estat el suís Simon Ehammer, que ha acreditat els millors registres tant en 100 m (10.56) com en llargada (8,31 m), on ha establert un nou rècord de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)