Natació

Emma Garcia i Pau Ribes sumen la segona medalla de plata en l’europeu

Acaben segons en el duet mixt tècnic amb 83.7548 punts

Emma Garcia (CN Sabadell) i Pau Ribes (CN Les Franqueses) han sumat la segona medalla de plata en l’europeu de natació artística de Roma. Els catalans han finalitzat en la segona posició amb la seva coreografia de Caçadors de bruixes amb un total de 83.7548 punts i han revalidat el subcampionat d’Europa que van aconseguir l’any 2021. El títol de campions d’Europa l’han aconseguit els grans favorits, els italians Lucrezia Ruggiero i Giorgio Minisini, amb una destacada puntuació de 89.3679. El podi ha estat el mateix de fa un parell de dies en el duet mixt lliure, i l’han completat els germans eslovacs Silvia Solymosyova i Jozef Solymosy amb 75.5914 punts.

Emma Garcia ha explicat després de la final: “Estem molt contents tant per com ho hem nedat i com ens hem sentit i com s’ha vist. Hem sortit a gaudir, era també el comiat d’aquesta rutina i hem sortit a nedar amb moltes ganes. Hem aconseguit tots els objectius que volíem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)