Natació

Mireia Belmonte queda fora de la final dels 200 m estils de l’europeu

Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta) s’ha quedat lluny de poder disputar la final dels 200 m estils de l’europeu que s’està disputant a Roma. La badalonina ha ocupat la sisena posició de la segona semifinal amb un temps de 2:15.47, millorant una mica el temps de les eliminatòries del matí, però no ha sigut suficient per estar entre les vuit millors. Ha ocupat la catorzena plaça de les semifinalistes.

La castellonenca Lidón Muñoz i el mallorquí Joan Lluís Pons, els dos del CN Sant Andreu no s’han pogut classificar per la final dels 50 m lliure i 200 m papallona respectivament. Lidón Muñoz ha sigut cinquena de la seva semifinal amb 25.18 i ha acabat desena de les setze semifinalistes. Joan Lluís Pons ha acabat setè en la seva semifinal amb un registre d’1:59.18 i ha ocupat la catorzena posició de tots els semifinalistes.

En la final del relleu 4x100 m lliure mixt l’equip espanyol ha acabat vuitè amb 3:27.52, rècord d’Espanya. Han format part de l’equip el mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis i Lidón Muñoz. En les eliminatòries del matí han nedat Carles Coll (CN Sabadell) i Ainhoa Campabadal (CN Sant Andreu), però a la tarda els han substituït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)