Handbol

El Barça jugarà la Super Globe a Dammam entre el 18 i el 23 d’octubre

L’equip blaugrana va perdre la final de l’última edició contra el Magdeburg (33-28). A més del conjunt alemany, els altres clubs europeus convidats són el Kielce i el Benfica

El Barça, com a vigent campió de la Champions, jugarà una nova edició de la Super Globe, que es disputarà a Dammam (Aràbia Saudita) entre el 18 i el 23 d’octubre. Els altres onze equips confirmats són: l’SC Magdeburg, el vigents campions de la competició; el Taubate brasiler, com a representants de l’Amèrica Central i del Sud; l’Al Ahly egipci, com a representant africà; l’Al-Kuwait, com a representant asiàtic; el Mudhar, com a amfitrió; el Sydney-Uni, representant d’Oceania; el Club Ministros mexicà. representant Amèrica del nord i el Carib; el Khaleej, de l’Aràbia Saudita; el Kielce polonès i el SL Benfica, com a convidats de la organització; i un equip que sortirà del campió de la Lliga àrab que es disputarà entre el 17 i el 27 de setembre.

El sorteig dels encreuaments tindrà lloc els propers dies i serà llavors quan se sabrà quins seran els rivals dels deixebles de Carlos Ortega en aquesta competició. El que està confirmat és que la edició d’enguany es jugarà a Dammam, enlloc de Jeda on es va disputar la temporada passada. Precisament Dammam va ser la ciutat on el Barça va aconseguir la cinquena i darrera edició d’aquesta competició.

La Super Globe va ser l’únic títol que el Barça va perdre la temporada passada malgrat jugar la final. Els alemanys del SC Magdeburg van derrotar els blaugrana (33-28) que no van poder revalidar un títol que han aconseguit en cinc ocasions, més que cap altre club a la història de la competició. Els blaugranes van vèncer a les edicions de 2013, 2014, 2017, 2018 i 2019. Els dos equips que segueixen als catalans al palmarès són el Fuchse de Berlin i el Ciudad Real amb dos títols cadascun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)