Ciclisme

Marc Soler s’exhibeix i guanya a Bilbao la cinquena etapa de la Vuelta

El vilanoví ha deixat el grup de l’escapada en el darrer port, ha aguantat al davant i s’ha imposat per quatre segons

L’exhibició de Marc Soler (UAE) en la cinquena etapa de la Vuelta amb arribada a Bilbao l’ha portat a una important victòria. El vilanoví se l’ha jugat en la segona pujada a l’alt del Vivero, ha atacat a setze quilòmetres de meta i ha agafat una curta avantatge d’una quinzena de segons. Ha mantingut aquest marge en el final de la pujada, en la baixa i en l’entrada a Bilbao, per imposar-se per només quatre segons a un petit grup d’una desena de corredors entre els que estava un altre català, Roger Adrià (Kern Pharma) que ha acabat desè.

Aquesta és la segona victòria de Marc Soler en la Vuelta. L’anterior va ser el 21 d’octubre del 2020 en la segona etapa entre Pamplona i Lecumberri, que va ser el darrer triomf d’un català en una de les tres grans voltes.

El francès Rudy Molard (Groupama), que ha arribat quart de l’etapa, és el nou líder de la classificació general. Estava a 58 segons de l’eslovè Primoz Roglic (Jumbo-Visma) i el pilot ha arribat a més de cinc minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)