Handbol

Traca final a Martorell

Handbol. La supercopa de Catalunya recupera el format prepandèmic, amb la disputa de les semifinals, i amb el KH-7 BM Granollers i el Barça com a grans favorits i dominadors de les últimes edicions

El pavelló Can Cases de Martorell serà dilluns l’escenari de la traca final de la supercopa de Catalunya, que comença a rodar avui amb la semifinal masculina entre el Banyoles i el Fraikin BM Granollers (20.30 h), al pavelló de la Draga. En l’acte de presentació, el president de la Federació Catalana d’Handbol (FCH), Jaume Fort, va destacar que la competició tornava “més forta” després de la pandèmia. “El nivell i la qualitat dels equips són més alts, i això es traslladarà sobre la pista. També hem fet un pas endavant amb la recuperació del format de semifinals i final [el curs passat havia estat final directa], la qual cosa farà que la competició sigui més vistosa. També tindrà més visibilitat per la presència de les càmeres de xala.cat en totes les semifinals. A més, el ritme de venda d’entrades per a les finals és molt bo.” En tot cas, les finals (19 h la femenina i 21 h la masculina) s’emetran per Esport3.

Fort va insistir en el potencial dels participants: “En la competició masculina el nivell serà màxim, amb la presència del campió i el subcampió de l’Asobal. I en la supercopa femenina hi competeix un equip de l’experiència del Granollers i el Sant Quirze, que ja s’ha deixat veure a l’elit. Els altres equips arriben amb molta gana i segur que no vindran a complir el tràmit.” L’acord entre la FCH i l’Ajuntament de Martorell és per a aquest any i el vinent. Cristina Dalmau, alcaldessa accidental, va remarcar que les finals de la supercopa d’handbol serien com un “preàmbul” dels actes de l’any vinent, en què Martorell ha estat designada Ciutat Europea de l’Esport 2023. Jordi Florenza, president del CH Martorell, va agrair la confiança i el suport tant de la federació com de l’Ajuntament.

En el terreny esportiu, el Barça, amb 33 títols al seu palmarès, i el KH-7 BM Granollers, amb els vuit últims assolits de manera consecutiva, seran els rivals a batre. Del 1981 al 1997 la competició s’anomenava lliga catalana; del 1997 al 2012, lliga dels Pirineus, amb participació d’equips de l’altra banda de la frontera, i a partir d’aleshores es va passar a la denominació actual, supercopa de Catalunya. La competició femenina es va iniciar el curs 2000/01.

Supercopa femenina
Semifinals
FH Sant Vicenç - KH-7 BM Granollers Divendres (19.30 h)
OAR Gràcia Sabadell - H. Sant Quirze Dissabte (19 h)
Final
Vencedors de les semifinals Dilluns (Martorell, 19 h)
Supercopa masculina
Semifinals
H. Banyoles - Fraikin BM Granollers Avui (20.30 h)
Finestrelles SC H. Esplugues - Barça Divendres (19 h)
Final
Vencedors de les semifinals Dilluns (Martorell, 21 h)
Durant la pretemporada el que vols és jugar partits i a Banyoles segur que hi haurà bon ambient
Antonio García
fraikin bm granollers
Estem motivades per donar una bona imatge i guanyar el novè títol consecutiu
Ona Vegué
kh-7 bm granollers
Per als jugadors de casa és una competició molt bonica. És la festa de l’handbol català
Aitor Ariño
barça
El curs passat vam ser la revelació i jugar ara la supercopa és com un regal per a nosaltres
Esteve Ferrer
h. banyoles
El Granollers és un rival molt dur i fort, i ens permetrà començar la lliga més preparades
Raquel Ferrés
FH sant vicenç
A l’equip hi ha hagut molts reforços i pensem que podrem competir en el partit de semifinals
Clàudia Marrugat
oar gràcia sabadell
És positiu que s’hagi recuperat el format de semifinals perquè ho fa més competitiu
Carla Robles
h. sant quirze
Afrontem la supercopa com un premi i amb ganes de gaudir-ho i brindar un bon espectacle
Víctor García
finestrelles sc h. esplugues
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)