Atletisme

Jaël Bestué, tercera en el relleu de 4x100 m de la lliga del Diamant de Lausana

El quartet espanyol, sense dues de les seves titulars, ha acreditat 43.75 en la prova que tancava la reunió suïssa

La santcugatenca Jaël Bestué, amb les seves companyes del relleu espanyol de 4x100 m, ha ocupat el tercer lloc en la lliga del Diamant de Lausana, amb un registre de 43.75. El relleu que dirigeix el tècnic català Ricardo Diéguez, amb bons canvis, només ha cedit davant el quartet de Suïssa (42.91) i el dels Països Baixos (43.02). Com és habitual, Bestué ha corregut la segona posta i ha agafat el testimoni de Sonia Molina-Prados. Han estat les úniques titulars del quartet que va assolir el cinquè lloc del mundial d’Oregon (42.58) i el quart de l’europeu de Munic (43.03), perquè Carmen Sevilla i Maribel Pérez han cedit aquest cop la seva plaça a les joves Lucía Carrillo i Carmen Marco.

Pel que fa al balanç de la reunió destaca la millor marca mundial de l’any del noruec Jakob Ingebrigtsen, que s’ha imposat en els 1.500 m amb 3:29.05 per davant del kenyà Abel Kipsang, que també ha trencat la barrera dels 3:30 (3:29.93). Altres registres valuosos de la reunió han estat els 15,31 m de la veneçolana del Barça Yulimar Rojas en triple salt; els 19.56 del nord-americà Noah Lyles en els 200 m; o els 12.99 del jamaicà Rasheed Broadbell en els 110 m tanques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)