Futbol Americà

Els Dragons perden i no jugaran la semifinal de la lliga europea a casa

Cauen derrotats al camp dels Viena Vikings per 24-18

Els Barcelona Dragons han perdut al camp dels Viena Vikings per 24-18 i ja no tenen cap possibilitat de jugar la semifinal de la lliga europea a casa com a locals. Els barcelonins es situen amb 8 victòries i 3 derrotes a falta d’una jornada de la fase de grups, mentre que els altres dos primers de les altres conferències, el Viena Vikings i l’Hamburg Sea Devils, tenen 10 victòries i 1 derrota.

Els barcelonins s’han avançat en el marcador en el segon quart i han arribat al descans amb un 7-10. Tot s’ha decidit en el darrer període. Els Vikings han anotat dos touchdown en només tres minuts i s’han situat per davant (21-10). Els Dragons ho han intentat i s’han apropat en el marcador amb el 21-18, però no han pogut donar la volta al partit i han caigut derrotats (24-18).