Handbol

El Sarrià organitza el Torneig Josep Mir per recordar el seu primer president

La Unió Esportiva Sarrià compleix aquest curs el seu 45è aniversari i ho commemora recordant Josep Mir. És el primer president de l’entitat que naixia de la fusió dels dos clubs que hi havia al poble: l’ADC de Sarrià de dalt i el Grupo deportivo nuestra señora de Montserrat. El club organitza un torneig de pretemporada, que coincideix amb la festa major del municipi.

“És molt important i ens fa molta il·lusió que aquest torneig porti el nom del soci número 1 de la Unió Esportiva Sarrià i del seu primer president. Però també volen que sigui un homenatge als que van introduir el ‘balonmano’, que van formar part dels dos clubs, tirant-los endavant de forma envejable. Dos clubs molts cops rivals, però que l’any 1977 van aconseguir sumar esforços i obrir el camí del que ara es la Unió Esportiva Sarrià. Un homenatge a aquells que varen apostar per la fusió dels dos clubs” diu el Sarrià, que pretén convertir la cita en un torneig de referència en les pretemporades dels propers anys.

El torneig es jugarà amb quatre equips i amb un format de semifinals i final. El Bordils i el Granollers B juguen la primera dissabte a les 16.30 h i el Sarrià i el Tuïr la segona a les 18.30 h. La final és l’endemà al migdia (12.30 h) després del partit pel tercer i quart lloc (10.30 h). El club també farà una formació tècnica pels seus entrenadors dissabte al matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)