Ciclisme

Carapaz és el millor de la gran escapada del dia i guanya a l’alt de Peñas Blancas

Marc Soler torna a estar en la lluita pel triomf en la Vuelta i acaba tercer a 24 segons

L’equatorià Richard Carapaz (Ineos) ha guanyat la dotzena etapa de la Vuelta en imposar-se en solitari en el port de Peñas Blancas, i ha sumat el seu primer triomf en la ronda espanyola. El campió olímpic ha format part de l’escapada del dia de 32 corredors que han arribat a tenir dotze minuts d’avantatge. Després que el grup es desfes en l’inici de la pujada final, Carapaz ha atacat a dos quilòmetres del final per aconseguir la victòria. Ha superat per 9 segons el neerlandès Wilco Kelderman (Bora), mentre que tercer ha sigut el vilanoví Marc Soler (UAE) a 24 segons, que en una altre etapa ha estat lluitant per la victòria.

En el pilot dels favorits que lluiten per la general, el líder ha caigut a 45 km del final, però el grup l’ha respectat i Remco Evenepoel (Quick-Step) ha tornat a entrar malgrat que s’ha fet una mica de mal al maluc i la ma dreta. En la pujada final Enric Mas (Movistar) ha atacat i ha intentat escapar-se, però Evenepoel s’ha defensat, ha aguantat perfectament i al final ha entrat el primer entre els favorits arribant el quinzè a 7:39 del guanyador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)