Futbol sala

El Barça goleja el Cerdanyola (1-9) i lluitarà pel títol de la copa Catalunya contra l’Industrias

Els blaugrana dominaven per 0-5 al descans

El Barça no ha tingut cap problema per classificar-se per la final de la copa Catalunya i demà (18.30 h) lluitarà per guanyar el títol contra l’Industrias Santa Coloma, l’actual campió. Els blaugrana han golejat el Cerdanyola per 1-9 en la segona semifinal d’aquesta competició que s’està disputant a Martorell.

El partit s’ha iniciat amb ritme i ocasions pels dos conjunts, però el Barça ha marcat en el minut cinc, Matheus, i ha començat a encarrilar el partit. Pito, Ortiz, Diego i Antonio han situat el 0-5 al descans. En la segona meitat els blaugrana han continuat amb el seu domini i amb gols de Catela i Matheus s’han situat amb un 0-7. El Cerdanyola ha marcat el seu gola sis minuts del final gràcies a Jan Torras. Els blaugrana han continuat encertats en atac i Coelho i novament Catela han ampliat la diferència fins l’1-9.