Rugbi

La IV Supercopa Catalana enfrontarà dissabte la Santboiana i el Barça a Sitges

El Nou Santa Bàrbara de Sitges acollirà aquest dissabte a les 12h la IV edició de la Supercopa Catalana de rugbi entre la UE Santboiana i el Barça Rugby.  Per això avui s’ha dut a terme la presentació d’aquest partidàs sobre la gespa on dissabte els millors jugadors de rugbi de Catalunya es disputaran aquest títol que ja s’ha convertit en un clàssic de pretemporada. La Santboiana defensa el títol, el segon en la competició, que va obtenir l’any passat a la Teixonera. El Barça es va imposar a Olot el 2018 en la primera edició.

“Tot i que és el primer partit de la pretemporada ens el prenem seriosament ja que contra el Barça sempre hem de donar el millor de nosaltres mateixos”, assegura Albert Millan, capità de la Santboiana. El seu homòleg del Barça, Bautista Güemes, destacava la importància de jugar a Sitges: “És un plaer poder venir a Sitges a jugar el derbi. Aquest club està treballant molt bé i ens fa il·lusió sortir dels camps habituals”.

Els dos capitans han estat acompanyats pels màxims representants dels seus clubs (la presidenta de la UES Aurora Bravo i el responsable de la secció de rugby del Barça Paco Peña), així com per l’alcaldessa de Sitges Aurora Carbonell i pel president de la Federació Catalana de Rugby Ignasi Planas.

El mateix Planas ha destacat la feina feta pel RC Sitges i pel consistori: “És un goig poder venir a disputar la Supercopa a Sitges en un Nou Santa Bàrbara que està a l’alçada de les millors instal·lacions gràcies al suport de l’Ajuntament i amb un club que sempre treballa el rugby base de meravella”.

Per últim, l’alcaldessa s’ha mostrat molt satisfeta que la Supercopa Catalana es celebri a la seva ciutat: “Estem molt orgulloses que la Federació Catalana hagi escollit Sitges per venir a celebrar aquest partit que posa en valor aquestes instal·lacions i la gran feina feta pel RC Sitges”.

Amb el tour per les instal·lacions i l’intercanvi de samarretes entre els capitans i els presidents s’ha posat punt i final a la presentació de la IV Supercopa Catalana, que es podrà veure en directe per Xala a partir de les 11.50h de dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)