La selecció espanyola és superior a Grècia (9-5) i passa a la semifinal de l’europeu

El combinat estatal ha fet una gran defensa i el porter Aguirre ha destacat. S’enfrontarà a Hongria per un lloc en la final

La selecció espanyola s’ha classificat per la semifinal de l’europeu sense gaires problemes al ser superior a Grècia i guanyar en els quarts per 9-5 (4-2, 1-1, 2-1 i 2-1). Espanya, entrenada pel barceloní David Martín i amb vuit jugadors catalans, ha fet un gran joc defensiu i el porter Aguirre ha destacat amb bones aturades. El rival del combinat estatal en la semifinal serà Hongria el proper dijous dia 8 (18 h). Els hongaresos han eliminat França per 16-8.

El combinat estatal ha fet un bon inici de partit i s’ha avançat amb dos gols de Famera i Cabanas. Els grecs han empatat amb un penal i una superioritat (2-2), i a partir d’aquí el porter Aguirre ha començat a fer bones aturades, mentre que en atac Granados i Munárriz han situat el 4-2 en el marcador. A dos segons del final del primer quart Aguirre ha aturat un penal. El segon període ha estat molt més anivellat i un gol de Famera ha completat un parcial de 3-0 (5-2), però els grecs han millorat en defensa i sota els pals i han arribat al descans amb un 5-3.

Dos gols seguits de Perrone i Munárriz en l’inici de la segona part han ampliat l’avantatge (7-3) i malgrat la bona actuació del porter grec, la seva selecció no ha pogut tornar a entrar en el partit. En el darrers vuit minuts Tahull i Granados, de penal, han deixat el marcador final en el 9-5.