Futbol sala

Punt de sortida, el derbi

Futbol sala. L’Industrias rep avui el Barça, el campió, en la primera jornada de lliga (21 h, Esport 3 i Barça TV). Acaben de jugar en la copa Catalunya, amb triomf ajustat dels blaugrana

El derbi català entre l’Industrias i el Barça en el Pavelló Nou és el punt de sortida de la lliga (21 h, Esport 3 i Barça TV) i enfronta dos equips amb ganes de sumar els primers punts de la competició. Els dos entrenadors es van trobar abans del partit i van comentar que als seus equips els agrada anar a buscar el gol i la victòria. El nou entrenador del conjunt colomenc, Xavi Closas, va manifestar: “Els dos equips tenim un futbol sala alegre i vistós per als aficionats.”, El tècnic del Barça, Jesús Velasco, va explicar: “L’Industrias i el Barça som dos equips ofensius i que sempre anem a buscar el partit intentant jugar bé.”

També van destacar la importància del suport dels aficionats. “La gent té ganes de derbi i de venir a animar l’equip, jugar a casa amb la teva gent ha de ser un factor determinant”, va dir Closas, i Velasco va comentar: “El fet de jugar a casa es nota, tant a favor com en contra. Notes la gent a prop.” L’Industrias només té el dubte de Verdejo i Khalid ja està a disposició del tècnic. Per la seva part, el Barça recupera el porter Dídac, Matheus és dubte i Ferrão serà baixa segura.

El precedent més recent és la final de la copa Catalunya, on el Barça va guanyar per un ajustat 4-5 en un final de partit emocionant i completament boig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)