Tennis

L’accés al Masters s’esmuny a Paula Badosa

Tennis. Els mals resultats de les últimes setmanes i en les grans cites la ressituen onzena en la ‘race’ tot i un inici de curs prometedor

Els mals resultats dels últims mesos, amb una baixada notable del rendiment respecte al primer semestre del curs, han ressituat Paula Badosa (4a de la WTA) en un escenari molt complicat per tornar a jugar el Masters com va fer l’any passat, quan hi va debutar fruit de la seva eclosió. La cita reunirà del 31 d’octubre al 7 de novembre a Fort Worth (Texas) les vuit millors de la race, el rànquing net de l’any. Badosa, que va arribar a les semifinals de Guadalajara en la seva primera i brillant participació i va caure contra Garbiñe Muguruza, la posterior campiona, és ara mateix onzena en el rànquing que determina les participants. Tampoc hi serà Muguruza, que, després de jugar a un nivell altíssim la part de final de l’any passat, completa una temporada molt fluixa i mai no ha estat entre les elegides. Ja hi estan classificades la polonesa Iga Swiatek i la tunisiana Ons Jabeur, recents campiona i finalista a Nova York. Badosa sí que hi era i va arrencar forta, però ha caigut de l’alineació.

El títol a Sydney i la seva consistència en el tram inicial de la temporada, amb semifinals a Indian Wells i Stuttgart, la situaven entre les favorites per classificar-se per a la cita, però les darreres derrotes, a pesar de treure el cap amb la semifinal al WTA 500 de San José la primera setmana d’agost, i la poca consistència en els grans eslams 2022, en els quals mai no va superar els vuitens tot i haver arribat a enfilar-se al número 2 de la WTA durant el curs, l’allunyen d’un dels objectius, tot i que un final de curs reeixit encara la podria classificar.

Race WTA Finals
1a Iga Swiatek 9.560 punts
2a Ons Jabeur 4.496 punts
3a Jessica Pegula 3.232 punts
4a Coco Gauff 2.983 punts
5a Caroline Garcia 2.896 punts
6a Aryna Sabalenka 2.871 punts
7a Daria Kasatkina 2.831 punts
8a Simona Halep 2.661 punts
9a Maria Sakkari 2.358 punts
10a Ver. Kudermetova 2.313 punts
11a Paula Badosa 2.264 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)